This triggers the tooltipIngrediente:

  • amidon de porumb,
  • faina de orez,
  • dextroza,
  • sare,
  • agenti de ingrosare: E464,
  • faina de seminte de guar,
  • agenti de afanare (pirofosfat de sodiu, bicarbonat de sodiu)

Reteta sugerata: Ingrediente: 250 g Mix pentru paine, 200 – 250 g apa, 1 lingura de ulei de masline (de preferat ulei de masline extravirgin), 12 g de drojdie proaspata. Mod de pregatire: Se pune intr-un bol drojdia si cateva linguri de apa. Adaugati o lingura de ulei de masline, apoi turnati faina Mix pentru paine. In timp ce framanti adaugati apa pana ce aluatul devine moale si dens (ca un sos de maioneza) apoi continuati amestecarea pana bulgarii din faina dispar. Puneti putin de ulei intr-o tava si apoi turnati aluatul. Pentru a obtine o paine crescuta forma de copt trebuie sa fie potrivita. Acoperiti aluatul cu o folie si lasati-l intr-un loc caldut. Asteptati pana aluatul isi dubleaza dimensiunea si apoi coaceti la 200 grade Celsius pentru 20 – 25 de minute.

gramaj

Valori nutritionale

Declaratie nutritionala per 100 g
Energie 1501 kJ / 353 kcal
Grasimi 0,5 g
din care saturate 0,1 g
Carbohidrati 84 g
din care zaharuri 1,2 g
Fibre 1,4 g
Proteine 2,8 g
Sare 1,9 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Il Pane di Ana Mix pentru paine fara gluten, fara lapte, fara oua 500g”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Related Products