Ingrediente:

  • amidon de porumb,
  • faina de orez,
  • dextroza,
  • sare,
  • agenti de crestere (pirofosfat de sodiu, bicarbonat de sodiu),
  • lapte praf,
  • agenti de ingrosare: E464,
  • faina de seminte de guar

Reteta sugerata: Ingrediente: 250 g Mix pentru prajturi, 2 oua, 150 g zahar, 100 g unt, 2 linguri de rom, vanilie, bucati de ciocolata ori stafide. Mod de pregatire: Se pun cele 2 oua intr-un bol si se bat bine cu zaharul. Se adauga untul, vanilia, cele 2 linguri de rom si bucatile de ciocolata sau stafidele in functie de gust ori preferinte. Adaugati Mix-ul pentru prajituri si amestecati bine cu un tel sau mixer pentru a evita formarea bulgarilor. Turnati compozitia intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina si coaceti in cuptorul preincalzit la 180 grade Celcius timp de 45 de minute.

gramaj

Valori nutritionale:

Declaratie nutritionala per 100 g
Energie 1506 kJ / 355 kcal
Grasimi 1 g
din care saturate 0,1 g
Carbohidrati 84 g
din care zaharuri 1 g
Fibre 1,5 g
Proteine 2,8 g
Sare 1,7 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Il Pane di Ana Mix pentru prajituri, fara gluten, fara oua e 500 g”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Related Products